Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondis


Ur daggen
stiger
fuktigt solljus

Förväntans
blanka yta
ska på nytt
fyllas
av en
persikofärgad
horisontlinje

Uppstigen
i väntan på
förlossning

Inandas doften
av fallfrukt

i morgondiset




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-19 18:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Augusti...mognadens men även vemodets månad.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP