Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glöm inte allt börjar med ett frö



så rätt de tänker
allt startade i Luleå
svenska kyrkan
önskar "ett varmare samhälle"
eldsjälar stickar halsdukar och vantar
buntar ihop till ett paket
ett snöre runt om med etikett
en hälsning från svenska kyrkan
de lägger ut gåvan, paketet på parkbänken
ett sådan underbar tanke
mera medmänsklighet, omtanke
i ett frysande samhälle

allt började med ett frö som sprider sig över landet
liksom maskrosor

en ny möjlighet, en gryning sprider hopp




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2020-02-20 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP