Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens blygrå hav


Hopkrupen

Lyssnande
utåt i natten
efter
drömmens
blygrå hav

Resenär i
egna utmarker

Skimrande
av minnen
mjuka som
insjövågor

Doftar tång
hav och äventyr

Natten som
ständigt återvänder

Bjuder skydd
och svalka
undan dagens
brännande sol




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-21 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP