Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖSTANVIND

Strömningar, tendenser och fraktioner

Bokstäver uti kombinationer

Aldrig upphör det att fascinera

Detta var en mycket märklig era

 

LARZ GUSTAFSSON 22/2 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2020-02-22 16:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej.
SKP
KFML(r)
FK
KAF
FAM
VPK

Tack.
2020-02-22

  Lottie Ålhed VIP
Bokstavskombinationer som Adhd o liknande som allt fler diagnostiseras med...
2020-02-22

  Koloristen
Hellre östanvind än Östen Warnebring?
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP