Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget och världen


Den universella, monumentala
bristen på kärlek och respekt.
Vad gör jag på den här
förbannade planeten?
Världen skulle kunna vara
en enda stor kärleksgemenskap.
Varför är den inte det? 
Efter rapport på TV så kräks jag.
Jag är så trött och jag längtar
hem till friden och glädjen. 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-24 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP