Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klapp på min axel.

En pytteliten,
verkligen pytteliten
klapp på min axel
är allt jag behöver nu.
Vill du ge mig en genast?




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-26 12:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Här får du många! Det behöver man ibland.
2020-02-26

  Öknens Ros VIP
Klapp, klapp. :)
2020-02-26

    ej medlem längre
jag ger dig en björnkram!
2020-02-26

  Gunnel Eriksson VIP
Här kommer den.

Trevlig förfrågan.
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP