Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sa

 

 

Hur kan jag återgälda

vad jag gjort

att döda ett foster

gick så fort




Bunden vers av Veronica Rosa
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-29 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica Rosa
Veronica Rosa