Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslans tag

Tar tag i kroppen

av en sekund förlamar

vad göra virr varr tankar far runt

känner kontrollen gå helt vilt

Ser blicken rädd vad sker

Samlar ihop all kraft

lugnar tar  handen

Blicken klarnar lätt

Ringer hjälp kommer

Rädslans tak släpper sakta

kroppen flämtar tar ett djupt andetag

omtanken värmen slår en ring runt......

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-02-29 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP