Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstanty Ildefons Galczynski


I drömmen är du min första

I drömmen är du min första

i drömmen är jag den förste för dig.

Vi pratar om blommor och dikter,

hundar på jorden och fåglar på himlen.

I drömmen finns ljusa gläntor i skogar

kyssar som gröna ormbunkar.

en gyllene otrolig fred,

 

Eller så är du en egyptisk drottning

som honung söt och klok som en uggla,

och jag är ljuset runtomkring dig

 

 översättning  AL

 




Övriga genrer (Översättning) av alicja lappalainen VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2020-03-01 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP