Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder blad

Vänder blad

Vägrar
håglösheten
utrymme

Söker
genomfara
en
inåtvänd
blick

Få den
att vända
utåt

Finna
räta vinklar
undan aviga
lösningar

Tina
det stelnade

Lösa upp
försteningen

Vända blad

Hitta formeln
för hennes
milda
formfulländade
leende

När jag åter
vänder blad









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-01 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP