Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan 100 ord

Du är en efterlängtad person.
Jag tror jag alltid har längtat efter dig.
Det är en saknad som känns i magen i axlarna i mitt huvud, i mina händer och hela min kropp.
Om vi möts...jag kommer att gråta och skratta om vartannat.
Och sedan - oroa mig mer än jag gjort för någon annan i hela mitt liv.
Det där om du och jag ska mötas är ingenting jag kan styra över.
Du kommer att vara älskad och alltid finnas i mina tankar.
Alltid. ALLTID!
Du verkar inte komma till världen.
Än har jag inte slutats hoppas.
Barnbarnet mitt.




Prosa (100-ordare) av Cikoria Blå VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-02 10:33



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"Livets efterrätt ".
2020-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP