Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fel handlat

 

I morse var jag på Ica nära

För att handla mat

Och de grejer som saknas hemma hos mig

 

Och,

När jag kom hem

Upptäckte att jag handlade helt fel mat

 

Så det kan gå för de äldre

För de sjuka

För de som lever ensamma

 

Ensam står man och kämpar för sitt liv

Ensam kämpar man för sina drömmar och dör

Ensam dör man i sin säng utan uppmärksamhet

 

Jag äter fel mat

Jag umgås med fel personer faktiskt med ingen person

Jag drömmer orealistiska drömmar

 

En hand man skakar med

En hand som hjälper till

En hand som sörjer med

 

Sådana händer hittar man i resten av världen

På alla kyrkogårdar

Men aldrig här

 

Jag bor i ETT fel LAND




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-03-02 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP