Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammsugarilska

Hon dammsuger frenetiskt trappan.

Det är vad hon gör.

Tårarna är en sjö innanför
pannbenet.

Hon dammsuger trappan.

FÖRBANNADE FULA TRAPPA

(Skriker hon inte.)

Det är inte trappans fel.

Jo, allt ont är trappans fel!

Eller är det regnets?





Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-02 13:23



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Snyggt
2020-03-04

  Gunnel Eriksson VIP
Bra och effektiv men
fy vad den låter, dammsugaren.
Tycker inte om att använda den,
föredrar den tysta sopborsten
2020-03-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ilska, som jag känner igen. Särskilt dammsugaren blir utskälld. Fast den inte gjort något fel.
2020-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP