Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äkta vänskap håller över tid och avstånd


Till min kära vän

Vi måste lita på att banden vi byggt upp håller
Även om det känns osäkert nu
Vi ska skiljas och prova lyckan på egen hand
Hur ska det gå utan varandra?
De dagliga skämten, närheten och värmen
Det kommer att gå bra för oss
Vi är inte ensamna, ty den vänskap vi skapat
Kommer att vara förevigt.




Fri vers av Jolli
Läst 807 gånger
Publicerad 2004-10-19 15:06



Bookmark and Share


    Kevin
jätte bra:)
2005-06-24

  Stefan Vrees
min kära vän. vad ska jag säga om den tematiska reduktionen? all negation är bra för själen...
2004-11-15

  Pojken i Svart
fin text om något av det bästa som finns, äkta vänskap.
2004-11-12

    Mejja
Väldigt fina och starka ord om vänskapens stora värld. Om tilliten och tryggheten som vilande finns bland skuggorna.
2004-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Jolli