Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parentes med vit fläck

Du, sa hon och tittade på mig
rakt över människorna som stod
samlade i lokalen.
Alla tystnade och såg åt mitt håll.
- Du har en vit prick vid munnen.
- Tandkräm, sa jag,
tackade och torkade mig med handflatan.
Svalde, blinkade bort något:
- Är det borta nu?
Hon stod skrattande vänd mot någon annan.
Jag var bara en liten parentes med tandkräm på.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-07 11:04



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ibland får man uppmärksamhet, som man inte vill ha. Bra text om situationen.
2020-03-09

    Max Poisé
:-)
2020-03-07

  blått nagellack
Men åh vilken fin liten text, tack för den!
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP