Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kassabandet

 

 

Du lämnade mig på kassabandet

jag som tröstat dig åtskilliga gånger
gett dig en värmande känsla
och ersatt tomheten

hur kunde du lämna mig på kassabandet

plocka upp mig

nu




Fri vers av Veronica Rosa
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-07 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica Rosa
Veronica Rosa