Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2020 03 08

Nya Zeeland
bland
öar i havet.
Navet
måhända
om lyckan ska vända




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2020-03-08 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP