Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon lekte i mina drömmar

 

Hon lekte

I mina drömmar

I min fantasi

 

Och kysste mig i munnen

 

Jag lekte

I hennes drömmar

I hennes fantasi

 

Och jag kysste hennes mun

 

Vi lekte utan smärta

Utan avbrott

Utan trötthet

 

Tills drömmen vandrade i evighet

 

Hon lekte

Jag lekte

Vi lekte

 

Ur verkligheten ut




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-03-09 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP