Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gnistrar och det glimmrar om dina drömmar

Det var nu det började.

Det nya livet.

 

Det nya hon saknade

var vackrare än någonting

hon någonsin

saknat förut.




Fri vers (Fri form) av Tea Alex
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-09 17:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex