Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropar du ekar jag

Om du ser på horisonten

Ropar du

Är den
De infinita andetagen
De eviga hjärtslagen
I tankeverksamheten

Drömmar blir illusioner
Utgör hänfördheten en fallenhet

Nedslagenheten är gravitationen
Föreställd
Förädlad

Sökandet
efter katakomber
utplånar sin enda frihet

Om du ser på horisonten

Ekar jag







Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-10 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP