Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mellan dröm

 

Mellan en dröm och dröm

Vilar en annan dröm

Och väntar på sin tur att spelas in

 

Mellan dröm och vakenheten

Vilar kärleken

Och väntar på sin tur att förvekligas

 

Mellan i mellan och mellan

Vandrar de ensamma

Och väntar på att de släpps in i samhället

 

Mellan en människa och hans eget jag

Leker egot fritt

Och styr som väntat evig styr

 

Mellan dröm sover jag

Mellan dröm drömmer jag

Mellan dröm vaknar jag

 

Där inga liv existerar




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-03-12 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP