Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
personligen som författare tycker jag också att USA är lite konstigt, till exempel Mr. Trump, som skakar hand med alla igår. "USA är skyldig oss en förklaring"


Nu börjar deklarationernas krig.

 EN LÄKARE KOMMISSION MÅSTE INRÄTTAS!

-Vem började koronavirusutbrottet?

Tuffa uttalanden mellan USA och Kina.
En kinesisk talesman för utrikesministeriet föreslog på torsdagen att viruset i Wuhan City kan ha förts av den amerikanska militären, vilket intensifierade ett krigsförklaringar mellan Peking och Washington.
På onsdag sade USA: s nationella säkerhetsrådgivare Robert O'Brien att Kinas svarsfrekvens på koronavirusläget sannolikt kostade världen två månader då det kunde förbereda sig för epidemin.
"Vi vill att ett antal amerikanska tjänstemän ska fokusera sin energi på att reagera på viruset och främja samarbete och inte skylla Kina,"


"När kom nollpatienten upp i USA? Hur många är smittade? Vad heter sjukhusen? Den amerikanska militären kan ha tagit epidemin till Wuhan. Var transparent! Gör dina data offentliga! USA är skyldig oss en förklaring! ”Skrev Zhao.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-03-14 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP