Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


följer

 

 

 

samtid

 

smittar tystnad

tomma gator

och himlens vackra

 

efter ljudet av ord från massan

bevarade i saknaden

inuti skrivande 

 

sakta

 

slocknar det

ett efter ett för att vara

åter 

 

i ny tid




Fri vers av in effigie VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-15 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP