Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beundrar mina tårar. Tårar beundrar mig

Hackar tänder.
Tänder av is.
Is i din blick.
Blick av månsken.
Månsken vilar i vagga av videung.
Videung krossar mitt hjärta.
Hjärta som bleks i solsken.
Solsken min vita lilja.
Lilja i mitt inre norrsken.
Norrsken som blöder stjärnor.
Stjärnor glittrar medans min hud andas tårar.
Tårar på sjö av krackelerade champagneglas.
Champagneglas skålar för det som är vi.
Vi älskar på moln av oss själva.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-15 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP