Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The particle of God ... Covid-19


Covid-19 kan vara en manöver av mänskligheten på jorden?

https://visit.cern/globe

 



Jag får meddelanden från hela världen med människor som har diagnostiserats kliniskt med covid-19 och efter 4 dagar är botade, med säker medicinering ibumitin och vitlök,  nu kovalenta  strykar alla kläder och gräver genom alla hörn av huset, de har en enorm energi. konvalescens.


 Berättelserna påminner mig om Guds cell partikeln som upptäcktes i Cern, som var så liten att speciella teleskop måste beskrivas. Experimentellt har National Institute of National Research and Development för varje land: CERN har alltså blivit ett exempel på internationellt samarbete. För närvarande har CERN cirka 2600 heltidsanställda och förutom dem 7931 andra forskare och ingenjörer (som representerar 500 universitet och 80 olika nationaliteter). Institutet deltar i utvecklingen av utvecklingsstrategier inom det specifika området, genomför forskningsutvecklingsaktiviteter för att uppnå de mål som ingår i den nationella strategin, utgör baser av vetenskaplig och teknisk kompetens, kompetens, förbättring av personalresurser och vetenskaplig och teknisk dokumentation.


Forskning och innovation är prioriteringarna i den europeiska strategin för tillväxt och sysselsättning. Det är därför Europeiska unionen 2013 kommer att avsätta nästan 8,1 miljarder euro för forskningsverksamhet, vilket sannolikt kommer att gå till de bästa sådana centra på kontinenten, vilket vi kan se i den internationella rankningen för webometrisk forskning. 


Och där jobar en rumänska  som jag skrev för några år sedan när det upptäcktes den mikroskopiska cellen som heter Gud. partikel IFA | Institute of Atomic Physics ... (European Council for Nuclear Research), CERN är en europeisk vetenskaplig forskningsorganisation som driver världens största laboratorium för elementär partikelforskning.


Mikrokosmosutställningar tar besökare på en resa genom CERNs nyckelfaciliteter. Följ vägen för partiklar från en vätgasflaska, genom acceleratornätverket och upp till kollision i omfattande experiment. Mer om permanenta utställningar på CERN.


Flera forskare från European Organization for Nuclear Research (CERN) deltog på en presskonferens, där de tillkännagav att Higgs boson, smeknamnet "The particle of God ...
Faktiskt förkunnade Gud Guds partikel för mer än 1900 år sedan. Hebreerbrevet 11: 3 säger: "Med tro menar vi att världarna har skapats av Guds ord, så att det som ses har gjorts av det som inte ses."




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2020-03-15 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP