Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svårt att förstå har man

 

För de som aldrig varit sjuka i sitt liv

Har svårt att förstå

Att vara sjuk

 

Multisjuk

Sängliggande

Beroende på andras hjälp

 

För de som aldrig varit fattiga i sitt liv

Har svårt att förstå

Att vara fattig

 

Livskvalitet brist

Sömnbrist

Beroende på mirakelsrik tid

 

För de som inte tvingat fly sitt hemland

Har svårt att förstå

Att leva på flykt

 

För sin religion

För sin ras

För den ideologi man tror på

 

För de som lever i sin fantasidrömvärld (demokrat)

Har svårt att förstå och acceptera verkligheten

Sanningen

 

Att man evig har sin religion som lag/ ideologi

Att man känner sig tvång demokratiserat av västländerna

Att all religion/ ideologi utom demokrati måste förgöras

 

Hur svårt är det att förstå vad jag menar???




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-03-16 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP