Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mång rik  

 

Det finns miljonär

Och

Mångmiljonär

 

Jag är ingen av dem

 

Det finns miljardär

Och

Mångmiljardär

 

Fan jag kommer aldrig vara en av dem

 

Det finns fattiga människor

Och

Det finns ännu värre de som tigger för sitt liv

 

Jag är mång miljard av dem

 

Mång rik på min fattigdom

Mång rik på mina fattiga drömmar

Mång rik på ensamheten

 

Jag har inga planar att bli miljonär




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-03-17 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP