Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Robin Hood skatt

 

Ta från de rika och ge till de fattiga!

 

Låter Robin Hood

Låter rättvisan

 

Ta från de fattiga och ge den till de rika!

 

Låter den nya tolkningen av Robin Hood skatten

Talar västvärlden

 

Ta från de fattiga EU medborgarna!

 

Och ge den i bistånd till andra länder

Hjälp hela världen utom sina egna medborgare

 

Och lått de fattiga blir ännu mera fattigare

 

Djävulens ideologi

Djävulens skatt

 

Djävulens makt över de fattiga




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-03-18 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP