Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnets bedräglighet


Minnen

Minnen är personliga
inte säkert att du minns likadant
som en person
som varit med vid samma tillfälle
Minnet är en bedräglig vän




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-18 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP