Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ANSVARSTAGANDE FÖRÄLDERS HÖGSTA ÖNSKAN

Även om hela mänskligheten
skulle gå under för någon
dödlig smitta,är det viktigare
att mina barn överlever,
för varje ansvarstagande
förälders barn är viktigare
än någon annans,
och mina är således viktigare
än någon annans.

*
Någon invändning på det ?

-Nej !




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2020-03-18 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP