Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt vi är


Våra längtansliv


Rött och svart
i samverkan

Antagonister
Motsatser

Kontraster

Skuggornas lek
med våra liv

Sorg
passion

tomhet

Närvaro

Grönskans
syrerika
andning

Allt vi är
och inte är

Drömmens
väv

Ett
Genomgående
tema

Och havets
frasande svallvåg
mot längtans
stränder

Den skymningsblå
vilan
längs horisontal
linjen

Och fågelns vita
vingar
över milsvid kust

En blandning av
kontraster

Våra
längtansliv





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-19 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP