Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

Vackraste rosor doftar bäst
när någon ler
Sötaste druvor väger tyngst
när någon ber
Evighetens fåglar flyger längst
när tiden försvinner
Tankarnas vindar viner mest
när solen skiner
Sinnenas resor varar modest
när hjärnan och hjärtat lyder
Minnenas lyckliga stunder blir flest
när de förvandlas till verklighet
av de älskandes danser på änglarnas fest.




Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-19 15:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vackra ord om livet och det goda.
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP