Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord i natten

Det är natt
du borde sova
så mycket som stör.

Livet.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-21 01:16



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr känns detta igen. På kornet taget.
2020-03-27

  Gunnel Eriksson VIP
Precis så.
Bra formulerat.
Jag tycker om den korta formen.
2020-03-24

    Max Poisé
Åh..har också stundtals en lampa i huvudet som jag inte hittar strömbrytaren på...enerverande efter ett tag...
2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP