Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag kallar mig poet.


JAG ÄR POET

Jag är poet

Känner du dig hotad nu?

Jag är poet

Kanske sedan -77

Jag är poet

JANTE-lagen trotsar jag

Jag är poet

om än trött och arg och svag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/3 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2020-03-21 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP