Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar illusion

Beroende av beröring.
Vita rådjur som av månsten.
Att andas. Att vila. Att älska.
Kyssen omvänd till kärleks odyssé.
Vindruvsklase av ametist jag anar din bleka skugga.
När fördragna ridåer av rädslor som klippblock
havsriket i vindens himmel, vi öppnar oss som stjärnor av näckrosblad och vi visar vår sårbara illusion av våra
egna tvillingsjälar.
Doften av hud mot hud. Manligt. Kvinnligt. Passionen.
Smeker orden. Vidrör meningarna. Älskar med språket.
Inom mig krackelerar drömmar.
Drömmarnas porlande skönhet.
Skönhetens längtan.
Sekunden efter livet.
Jag smeker mig lugn.
Beroende av beröring.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-22 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow, du blir bättre och bättre.
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP