Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kortlek och leken

 

Jag är svag

Döden

Är starkare

 

Jag är maktlös

Drömmen

Är en äventyrare

 

Jag är tandlös

Åldrandet

Är beslutfattare

 

Jag är ensam

Ensamheten

Är evig segrare

 

Jag är ett barn

Pedofili

Är lyckligare

 

Jag är ett ord

Censuren

Är en halshuggare

 

Jag är en tanke

Ideologi

Är liv kvavare

 

Jag är en dröm

Människan

Är drömkapare

 

Livet är kortlek

Fuskaren

Är en stor tjänare

 

Leken

Kortleken

Är ett människans liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-03-24 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP