Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det sista andetaget

 

Första ord

Oklart

Sista ord

 

Döden

 

Första kärlek

Tomhet

Sista kärlek

 

Döden

 

Första måltid

Gratis

Sista måltid

 

Döden

 

Första lek

Barfota

Sista lek

 

Döden

 

Första dröm

Illusion

Sista dröm

 

Döden

 

Första andetaget

Bråttom

Sista andetaget

 

Döden




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-03-24 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP