Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft slott

Bygger en tanke om svårigheten följa med

Allt som sker nu

från frihet till instängdhet

Luftslottet bygger upp

gör att finna  ut omtanken

 värmen ta hand om varann

I svårigheten ses hopp ljus

Det blir att leva annorlunda

Dagarna går tankarna flyr......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-24 17:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Timmarna kommer
och timmarna flyr
men varje dag
är ett äventyr."

Så sjöng en bisarr figur på skiva på åttiotalet.
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP