Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat slår

Pulserar livet står först

väntande slaget över

hjärtatpulserar

fångar kroppen omsluter

tankarna flimrar förbi

Dagen väntar på klar signal

ta turen nutill framtiden

som seglar förbi

Omtanken låter ridån falla

Hjärtat pulserar kärleken

slår ett slag för tiden nu.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-24 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP