Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer

 

 

 

tidig, med ljus

genom gliporna

 

på mina ytor, landar

långsamt utan att kännas

 

gryning

 

och tanken som tvekar

i andetagets infångande

smakar

 

doft av nybryggt

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-25 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP