Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag ska inte hem!

 

Jag ska inte tillbaka till mitt hemland

Mitt hemland,

Är ockuperat av ett annat folk

 

Jag ska inte hem till mig

Mitt hem,

Är ockuperat av en annan människa

 

Jag ska inte till mitt barndomsminnes platser 

Mina barndoms platserna

Är demolerat av en annan religion

 

Jag ska inte sörja över någon sår

Jag ska inte trösta någon själ

Jag ska inte gråta någons död

 

Assyriska riket, Babylon riket

Existerade innan Jesus kom till jorden, Mohammad

innan demokratin hittades på  

 

Nuförtiden hela Babylon, Assyriska riket folk

Lever som flyktingar i hela världen

Och nekas sin tro, existens

 

Din tid också kommen du som har släppt gränsen öppet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2020-03-25 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP