Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STILLHET ÄR EN BRISTVARA

Propagandapryglade mänsklighet

Massorna är aldrig stilla

Det dyker upp en och annan falsk profet

De vill alltid alla illa

Här är mediamarionetterna

dinglade i kvällspressens trådar

Här är nyhetsnarkomanerna

och den rädsla de bebådar

 

LARZ GUSTAFSSON 25/3 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2020-03-25 18:24



Bookmark and Share


  Koloristen
Hemskt med manipulativa makthavare som vill att människor skall leva i skräck så att de lättare kan styras.
2020-03-26

    Max Poisé
Propagandapryglade mänsklighet

Så är det 97,9% av befolkningen!
2020-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra rubrik, emellanåt drar jag mig tillbaka för att känna lugn och ro.
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP