Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Livsresan 10



Prydnad

Hata chefen här på byrån! sa du.
Efteråt förstod jag
att du inte tordes hata själv,
utan manipulerade omgivningen
att leva ut sin ondska.
Men chefen var en klok kvinna
och såg
varifrån de onda strömmarna kom,
och konfronterade dig.
Det var då du tappade vettet,
och spottade chefen i ansiktet.
När vi möttes i dörren
stred du mot mig också,
och vandrade bort mot ingenting.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-02 08:16



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Bra budskap
2020-11-02

  Solstrale VIP
Mycket bra där! Ett ögonblick att lära oss av, du läser bra också! Trevligt att lyssna till!
2020-11-02

  AiA Maria den fria
Tänkvärt om hur ”tillstånd o tro” sprids på ibland subtila sätt

Tack!
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP