Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den där människan

 

Där man lever ensam

Saknas liv

 

Där man går ut ensam

Saknas sällskap

 

Där man sörjer ensam

Saknas kärlek

 

Där man dikter ensam

Saknas vision

 

Där man dör ensam

Saknas ett fungerande samhälle

 

Där man ljuger mest

Finns politik

 

Där man hatar mest

Finns religion

 

Där saknas ord

Finns tomheten

 

Där finns svart

Finns aldrig vit

 

Där pekas med pekfinger

Finns egot

 

Där talas olika språk

Finns Babylon

 

Där finns Gud

Finns kärlek

 

Där finns jag borta och ensam

Finns mig själv flykting

 

Där sluter orden sin resa

Finns döden

 

Ur den blockerade Naji!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-03-26 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP