Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag bara sprack i hjärtat

 

Och,

Det blev tyst

Helt tyst död!

 

Mellan min själ och min Anda

 

Ingenting kunde komma mellan dem

Ingen dröm vilade mellan de och mig

Vi klarade hitta vår tomhet

 

Tystnaden fyllde rummet med sus

 

Jag bara satt utebliven och utan makt

Jag kunde inte förmedla mellan min Anda och min själ

Bråket var evig mellan de båda

 

Jag bara sprack i hjärtat

 

Jag håll mitt ansikte mellan mina händer

Pustade djupt ur ensamheten

Önskade mig i ett annat liv

 

Sprickan i mig blev aldrig hel

 

Jag hörde någonting

Jag trodde att jag hörde någonting

Jag inbillade mig att jag hör någonting

 

Men det var suset som susade till mig,

 

Du är fri nu!

Släpp lös sig ur verkligheten!

Och gråt fritt!

 

Stackars Naji!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2020-03-26 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP