Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonljus

Släck inte ljuset,
använd din milda stämma
när någon lyser
och visar sina drömmar.
Hjälp till att vårda lågan.




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-27 08:10



Bookmark and Share


    Max Poisé
Tänk att så många ser det som någon självklarhet, ens person så att säga. Det är så enkelt att trampa och beskylla och så svårt att skapa..
Tack för denna, den behövdes!
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP