Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 27:e mars

Med slutna ögon.
Aldrig mer se havet i din blick.
Havsörnen sveper över sitt rike. Havsörnen är du.
Nu sköljer vågor av tusen känslor bort. Jag försöker fånga dem, samtidigt som de rinner ur mina kupade händer.
Mitt hjärta är vandaliserat av sorg.
Nu är himlen din.
Stjärnorna är dina andetag.
Jag känner dem och andas med dig.
Vintergatan är dina vingar.
Jag ser dem och flyger med dig.
Pappa ovanför molnen
en prästgårdsgata en all'e av 40 amazoner på rad.
Någonstans hörs fågelsången.
Men det var före mig.
Nu hörs bara tystnaden.
Tystnad som porlar ut i livets norrsken.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-27 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP