Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snö, äntligen.

Morgonen är vit
går ut med nakna fötter
ser spår av hare




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-29 07:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin haiku om senkommen snö.
2020-03-29

  Gunnel Eriksson VIP
Den snön kan man tycka kom äntligen.
Bra haiku.
2020-03-29

  Öknens Ros VIP
"går ut med nakna fötter", i snön, coolt!
2020-03-29

    Max Poisé
Åh...snö inatt? Fin Haiku!
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP