Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tuffa vägar  

 

 

Oknutna skor

Trötta ben

 

Klara aldrig sig i tuffa vägar

 

Gränslösa drömmar

Gränslösa tankar

 

Leder till vilsenhet, förvirring och tomhet

 

Att ha ett stort jag

Att leva med ett stort jag

 

I slutändan leder till kollaps

 

Att vara föräldrar

Att inte ta ansvar

 

 Betyder man kastar barnen i helvete

 

Att bara skratta och skratta och skratta

Utan pausa eller gråta

 

Kan leda till en explosion

 

Att låta sig helt säker

Och inte tänka om innan fatta beslutet

 

Är lika med en riktning körväg

 

Att vara evig inlåst i sorg

Att vara evig inlåst i ensamhet

 

Är lika med Död

 

                                                                                                                                       

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-03-30 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP