Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sista råd

 

 

 

Jag låser in mina drömmar

I en bur

Och kastar nyckeln djupt in i havet

 

Jag låser in mina känslor

I en bok

Och kastar nyckeln djupt in i en vulkan

 

Jag låser in mina takar

I en bur

Och kastar nyckeln i Amazonas skog

 

Jag låser glädjen in

I en bur

Och kastar nyckeln djupt in i oceanen

 

Jag låser mig in

I en bur

Och du kastar buren djupt, djupt in i havet 

 

Mitt sista råd till mig själv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2020-03-30 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP